Rabatt

Det är kul att se vad som kommer upp ur rabatterna här ute och eftersom jag flyttade in i höstas så är det ju extra spännande såklart.

Imorse spottade jag både snödroppar och krokusar. Känns lite surrelistiskt då det för mindre än en vecka sedan damp ner ca 15 cm nysnö och jag var ute och åkte längdskidor i söndags.

Ikväll blev det lätt jogging och lite ben och magövningar, känns ju extra skönt att sitta i soffan under filten nu. Sitter och kollar lite på Biggest Loser (från Australien denna gång), jag blir alltid lite gråtmild när jag ser dessa program. Jag vet, jag är blödig men jag tycker verkligen att de är skitduktiga och kämpar väl, det kan inte vara lätt att ändra sitt liv så radikalt som de ändå gör.



Fina små snödroppar utanför huset ger mig vårkänslor.


Valkar

Har man haft ett klätteruppehåll på ett par veckor gör det ganska ont i händerna efter ett pass. Valkarna är i antågande.

Tjoho!


Ett rikare liv

Idag har jag jobbat 11 timmar, det är ok, jag orkar. I bilen på vägen hem tänkte jag på folk som ofta jobbar långa timmar övertid och verkligen brinner för sina jobb. Nu tänker jag INTE på de som måste jobba över pga för hög arbetsbelastning utan på dem som verkligen tycker att det är ok att jobba mycket. Jag fattar inte. Alltså, jag har ett jobb som jag trivs oerhört bra med, jag tror faktiskt inte att jag skulle kunna ha ett bättre, men för den skull vill jag inte jobba en massa övertid jämt. Skulle jag vinna massa pengar, och då menar jag så mycket att jag skulle bli ekonomiskt oberoende, så skulle jag utan att blinka säga upp mig. Mitt jobb är inte mitt liv. Det kommer aldrig att bli mitt liv heller, det är en del av mitt liv men som jag faktiskt lika gärna skulle kunna vara utan och istället fylla mina dagar med annat. Så. Det. Så.

Ett rätt meningslöst inlägg jag vet. Men ändock ett inlägg.

Vinterns sista dag

Imorgon är det vårdagjämning och jag antar att våren är här officiellt nu. Idag blev det längdskidor i skapligt fina spår, väldigt isiga bitvis vilket resulterade i en jävla fart utför, nästan så att jag ville blunda ibland. Fint var det, solen gassade och när man hamnade i lä kunde man riktigt känna dess värmande strålar.

Siktade fyra-fem sångsvanar på himlen också som antagligen var på väg till Tysslingen. Enligt deras hemsida finns där nu 430 stycken, i måndags när jag kollade så var det 18, dags att ta en cykeltur dit till helgen och fota lite. Hur som helst är det ett vårtecken.





Gårdsjön


ät fett och socker tills du spyr

Fredag och jobbveckan är slut. Har ägnat kvällen åt att städa färdigt det jag inte orkade med igår, lite tvätta har det blivit också. Har ätit godkycklig med gorgonzola och överdrivet mycket godis efteråt. En ganska ordinär fredagskväll i mitt hem. Snön har kommit tillbaka så jag har fått skotta lite också, men det är en ganska angenäm syssla. Frisk luft och lite ta i, det är fint det.

Blir nog lite skidor i helgen, bör nog åka ut rätt tidigt så inte spåren hinner bli för mjuka. Tar med mig nya kameran också för att testfota, bildresultat kommer senare i helgen.




Come away with me and I will write you a song

Hur svårt ska det vara att sätta igång att städa? Egentligen?

RSS 2.0