Virus

Börjar bli lite irriterad på mitt halsvirus som inte under några vilkor verkar vilja ge sig! Surt!!!! Jag vill ju vara ute i solen bland alla andra. Nåväl, att gnälla löser ju inga problem.

Kanske lägger jag ner det här ändå...det blir ju inget intressant skrivet ändå.

Tja.

Staty

Okej. Gör ett nytt försök att blogga. Får se om någon har lust att läsa denna gång, spelar väl egentligen ingen större roll då det är mest för mig själv, men då undrar man ju genast varför jag inte brar tar och öppnar ett vanligt worddokument och skriver av mig där. Grejen är att tanken att nån annan läser detta är lite kittlande och kanske lite skrämmande.

Semester nu. Vad gör jag då? Har läst några böcker bl a Stieg Larssons "Män som hatar kvinnor" som var helt otroligt bra, spännande och otäck. Precis vad jag gillar med böcker. Känslan att bli lite skraj är ganska skön. Rekommenderas hur som helst varmt. Ska läsa hans andra böcker så småningom, har ett par andra titlar att läsa innan jag beger mig till min favvo bokhandel här i stan och inhandlar hans andra böcker.

Åker till London om ca en och en halv vecka, längtar efter mina vänner där. Behöver fly stan har för ett tag. Är så trött på det här stället. Funderar allvarligt på att flytta härifrån. Det finns så mycket jag vill göra.

Så.

RSS 2.0