än är det inte försent

Och så lekte vi med jorden

...

Kom ge mig det jag
inte har

Kom ta det jag
inte får

Kom älska mig och
svik mig igen

Kom lev mig och
kasta mig bort

Jag har en vän

Tog vintern kanske slut idag? 10-12 grader varmt och jag gick utan mössa. Jag gick utan mössa. Jag gick utan mössa! Jag som alltid har mössa från augusti till maj. Nej, jag är inte pojke 14 år - jag tar av mig mössan när jag går in.

Känner mig sliten och har huvudvärk. Alvedon, vatten och förhoppningsvis lite sömn här på soffan. Har nog bestämt mig för att följa med ut ikväll. Kanske är det ikväll som det händer? Att jag träffar drömprinsen...HAHAHA...förmodligen inte. Just nu bor han i Göteborg. Hoppas han bor närmare nästa gång det sker. Störst chans är det att A får till det. På ett eller annat vis. You go girl!

Annars är det ev lite äppelpaj på gång - men efter en massa pärontårta så säger till och med min väl utvevecklade godistarm njaeeeeeej. Men jag kommer att sakna honom - han som bakar äppelpaj ska flytta från stan. Vi har ätit äppelpaj från och till nu under ett år. Är det kanske någon som kan läsa något annat mellan raderna här så har ni förmodligen läst alldeles rätt.

Jag har en vän. En bästa vän. En vän som jag är glad med. Och ledsen. Och larvig. Hon ger mig så mycket och jag vill aldrig, aldrig någonsin vara utan henne. Det finns ingen som är så enkel med mig. Tack min A F v F för att jag får dela mitt innersta med ditt innersta. Och en falska vin. Ganska ofta.

Nu har brorsan skruvat upp min nya begagnade sänglampa med orden "det ser ganska porrigt ut". Ja, det blir ju ett svagt rosa sken så...varför inte. Alla har vi ju olika referenser för saker och ting.

Jag är olyckligt såld

Känslan finns inte

Jag vill inte

Jag slingrar mig - låtsas inte om

Någon annan gråter

- för känslan finns

Rea på poesi

Frukost på café med goda vänner. Synd bara att man inte är en utpräglad frukostmänniska. Lyckades i alla fall peta i mig en smörgås och ett ägg. Kaffe däremot var inga problem. Nåja, trevligt. Kom överrens om att det ska bli ett återkommande event lördagen efter lön.

Strosade lite på stan efter det, köpte en fin väska som jag genast använde då jag inte fick med mig nån när jag försoven fick rusa iväg upp till stan tidigare. Köpte linser också för 1200 spänn (alltså till ögat - inte matlinser)...men de räcker ett halvår så det är väl ett rimligt pris kan tänkas. Vad vet jag egentligen. Tårta inhandlades också och nu dyker väl bror med familj snart upp och glufsar i sig hela härligheten...

Tjock poesibok för endast 39:50 kan man ju inte vara annat än nöjd med! Längtar efter att få ge mig in i andra människors tankar om allt möjligt.

Lev väl! 


Don´t stop

Såg igår ett fantastiskt program som handlade om maratonloppet på OS 1948 i London. Det gjorde mig glad och peppad inför Göteborgsvarvet. Belgaren Etienne Gailly stapplade in på en bronsplats i hans första maratonlopp. Fantastisk stappling påhejad av både publik och funktionärer och blev efter målgång utburen på bår. Ingenting känns ju omöjligt efter att ha bevittnat något sådant.

Nu annandagslunk med promenad, fika och bio med bästa vännen!

då kommer känslan, den smygande känslan

"Du ångrar dig väl inte?" frågar han.
Jag vill svara att jag ångrar mig lite grand.
Istället svarar jag:
"Jag ångrar ingenting".

Känslan som jag har finns kvar, den försvinner inte. Inte än.

stoppa mig juni (lilla ego)

C                     Em
  Jag behöver ingen hjälp
D                            Am
  vill du hjälpa hjälp dig själv
C                     Em 
  jag behöver ingen hjälp
D                 Am
  så lämna mig ifred
C              Em
  lämna mig ifred...
D              Am      C
  lämna mig ifred...
 
                                J. Berg

Själv är jag här och nån annanstans - i nuet och fantasin

Vaken. Huvudvärk. Nästäppa. Trots svår nästäppa så vägrar munnen öppna sig när jag sover. Ligger således och andas genom näsan fast det knappt går. Inte konstigt att man får svår huvudvärk. Drömmar om nässpray.

Annars blev livet inte som jag tänkt mig. Inte just nu i alla fall. Försöker vara positiv och tänka att det blir annorlunda sen. Längre fram. Och så blir det.

Fick erbjudande om äppelkaka häromdagen. Valde hamburgare. Ångrar mig inte. Men nästa gång kanske jag väljer det första. Fastän jag inte vill. Eller?

Ikväll konsert med Kent. Blir nog bra.

God långfredag.

RSS 2.0